Cautare

1835 de rezultate pentru "furt de aur in pitesti" (3.31 secunde)
Romania merge direct in Germania, dupa ce a dat de pamant cu marile favorite, Cehia si Olanda. Tara s-a imbracat in galben.
Ametit de scenarii, ipoteze, banuieli, acuzatii in problema celor trei ziaristi rapiti, am simtit nevoia sa mai citesc prin ziare si altceva. Caci oricum cazul ziaristilor se va dovedi pina la urma o porcarie "made in Romania" urzita in alcovul unei formatii politice aflate intr-un concubinaj dubios.
Ametit de scenarii, ipoteze, banuieli, acuzatii in problema celor trei ziaristi rapiti, am simtit nevoia sa mai citesc prin ziare si altceva. Caci oricum cazul ziaristilor se va dovedi pina la urma o porcarie "made in Romania" urzita in alcovul unei formatii politice aflate intr-un concubinaj dubios.
Nu stiu cum se face, dar o data la patru ani, ca la Mondiale, distinsii domni politici, ca altfel nici nu stiu cum sa le mai zic, ne invita politicos sa contribuim si noi, cei care lucram cu presa, la usuitul turmei de alegatori catre sectiile de votare.
Se clatina scaunul lui George Simion de la sefia AUR. Mai multi colegi de partid ar pune la cale debarcarea lui, spun surse politice. Gand rau i-ar fi pus chiar co-presedintele AUR, Claudiu Tarziu, dar si Sorin Lavric.
In acea perioada prin acele fete i-am facut pe americani, rusi si chinezi sa se uite la noi cu respect.
Nu sunt un mare fan al festivalurilor gen Mamaia sau Cerbul de Aur, insa niciodata nu le-am negat importanta. Din pacate, unii nu gandesc la fel si astfel ne vedem pusi in situatia sa renuntam la unele astfel de simboluri care ne-au recomandat pe plan international de-a lungul timpului.
Razgaiati de performantele ' generatiei de aur ', am crezut ca, intotdeauna, Nationala de fotbal a Romaniei va ramane in elita fotbalului mondial.
La data de 25 august 2010, lucratorii Biroului de Investigatii Criminale al Sectiei 8 Politie, extinzand cercetarile asupra unui minor de 14 ani din Bucuresti, care, la data de 23.08.2010, in jurul orei 18.00, a fost prins in flagrant in zona unui magazin din sectorul 2, la scurt timp dupa ce a smuls un lantisor din aur, de la gatul unei femei de 24 de ani, au stabilit ca cel in cauza este principalul suspect de savarsirea a inca doua infractiuni de talharie, dupa cum urmeaza:
Recomandarile lui Titi Aur DEMONSTRATIE VIDEO. ... Altfel, ajung in santuri. Cele mai multe accidente si blocaje in trafic sunt provocate de derapaje. Iar cauciucurile de iarna nu sunt suficiente, daca cel aflat la volan nu controleaza vehiculul. Pilotul Titi Aur ne-a initiat in tainele sofatului, pe vreme rea.
Cum sa va redresati masina daca derapati Derapajul pe gheata si impotmolirea masinii in zapada sunt doar cateva dintre problemele soferilor, in aceste zile.
AUR urca pe locul 2 in intentia de vot. PSD ramane pe prima pozitie UDMR, PUSL, SOS Romania, PMP si Pro Romania nu trec pragul electoral Lista AUR pentru europarlamentare cuprinde 44 de candidati, ordinea pe lista va fi stabilita in luna aprilie 2024
In cursul zilei de luni, 7 februarie a.c., sediul Inspectoratului de Politie Judetean Constanta a fost gazda unei intalniri prezidate de chestorul Traian Jipa, comandantul Inspectoratului de Politie Judetean Constanta.
PRM Iasi a depus luni o plangere penala impotriva fostului presedinte al filialei judetene, Anghel Stanciu, si a altor sapte persoane care nu mai fac parte din Partidul Romania Mare pentru savarsirea infractiunii de furt calificat, prevazuta si pedepsita de Codul Penal.
ww.hotnews.ro informeaza in articolul intitulat "Siguranta si incredere: cum lucreaza o parte din Politia" (de Catalin Sturza):
Parchetul rus i-a acuzat pe viceministrul de finante Serghei Storceak (foto) si fostul viceministru de finante Vadim Volkov de “furt la scara mare”, dupa o ancheta pe care presa a privit-o drept un atac vizand aripa liberala a Guvernului, condusa de ministrul de finante Aleksei Kudrin.
Camera Deputarilor a respins propunerea Biroului Permanent de reluare a votului final la Legea pensiilor. ... Conform acestui act normativ, varsta de pensionare va fi atat pentru femei, cat si pentru barbari de 65 de ani. De asemenea, valoarea punctului de pensie ramane 39%.
Sorin Rosca Stanescu (foto) publica pe www.sroscas.ro articolul "Motiunea de cenzura - un esec programat", pe care il puteti citi in continuare. Motiunea de cenzura va esua!
Parca-i si vad pe mai-mari cum stau ei noaptea, lipsiti de somn, gandindu-se plini de framantari ce sa faca, ce sa mai inventeze, care va fi urmatoarea miscare. ... De ce? Cum de ce?
CTP despre acuzatia de plagiat a lui Ponta: O lucratura pe fata a lui Basescu Premierul Victor Ponta ar trebui sa demisioneze daca se va dovedi vinovat de plagiat, a declarat Cristian Tudor Popescu.
google-analytics.com